Blog

JOHN BEASTALIS Food for Proud Meat Eaters

JOHN BEASTALIS Food for Proud Meat Eaters
Ο John Beastalis είναι ένας παθιασμένος επαγγελματίας που επικεντρώνεται στο κρέας και την τέχνη του εκλεκτού γεύματος. Τον εμπνέουν οι παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές από όλο τον κόσμο και έχει σπουδάσει το αντικείμενο σε κορυφαίες σχολές στην Ελλάδα, το Λονδίνο, την Σαγκάη και την Αυστραλία, διευρύνοντας τους ορίζοντές του και αντλώντας νέες ιδέες και πηγές έμπνευσης. Όταν δεν μαγειρεύει, πειραματίζεται, μελετάει και ταξιδεύει επιζητώντας τη διαρκή επιμόρφωσή του.

Κατόπιν αιτήματός σας, έχουμε τη δυνατότητα διοργάνωσης υψηλών προδιαγραφών private dining με πρωταγωνιστή το κρέας καθώς επίσης μίνι σεμιναρίου για τις τεχνικές ακονίσματος μαχαιριών, κοπής και ψησίματος κρέατος. Παρέχεται επίσης, κατόπιν ζήτησης, η δυνατότητα παρουσίασης εκλεκτών ελληνικών κρασιών και ειδικής ποικιλίας φρεσκοκομμένου καφέ σε ιδανική, εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα για ιδιωτικές ή εταιρικές εκδηλώσεις (maximum 40 άτομα).
The meat of the matter